dinsdag 24 december 2013

Gevulde puntpaprika met geitenkaas

Deze week zijn de puntpaprika’s bij Albert Heijn in de aanbieding. Dat bracht me op het idee eindelijk eens een keer een gerecht te maken waar ik vaak over lees: gevulde puntpaprika met geitenkaas. Ik haalde uit wat verschillende recepten ingrediënten die mij lekker leken, sneed ze in kleine stukjes en propte die in de halve paprika’s. 10 minuutjes in de oven en tadaaa.

Ingrediënten:

Puntpaprika’s
Geitenkaas
Champignons
Walnoten
Chorizo
Honing
Tijm
Knoflook

Je snijdt de puntpaprika’s door midden, vult ze met alle ingrediënten die je hebt uitgekozen en zet ze 10 minuutjes in de oven. That’s it :) Mocht je niet van geitenkaas houden kun je ze ook vullen met feta en spinazie ofzo.

Fijne kerst iedereen!

Geen opmerkingen: